Agregati Honda

Legendarna kvaliteta poznata u cijelom svijetu

Električna energija koju proizvode agregati Honda visoke je kvalitete, bez naponskih oscilacija koje bi mogle oštetiti priključene uređaje. Konkurenciju nadmašuju i u pouzdanosti, robusnoj konstrukciji i tihom radu. U kampu, na gradilištu ili kod kuće agregat Honda osigurava vam svu električnu energiju koju trebate – kad je trebate.

Trajni i pouzdani, gotovo neuništivi
Agregati Honda poznati su gotovo u cijelom svijetu kao najpouzdaniji i najrobusniji, gotovo neuništivi. Kažu da se agregat Honda kupuje samo jedanput u životu. Prvi inverterski generatori iz Honde proizvedeni prije više od tri desetljeća i danas rade potpuno besprijekorno.

Pri odabiru agregata potrebno je uzeti u obzir mnogo čimbenika, zato prije kupnje dobro razmislite što vam je stvarno potrebno. Honda Power Equipment nudi vrlo širok izbor generatora koji su pogodni za različite potrebe i namjene.

Jeftin agregat može oštetiti priključene uređaje
Pri odabiru generatora nije važna samo izlazna snaga koja vam je potrebna s obzirom na priključene potrošače. Iznimno je važna i kvaliteta električne energije koju agregat proizvodi. Oscilacije napona i frekvencije mogu znatno skratiti vijek trajanja osjetljivih uređaja kao što su osobno računalo, televizor i razni drugi digitalni uređaji. Kupnja jeftinoga generatora ili agregata može vas na kraju skupo stajati.

Agregati Honda za napajanje osjetljive elektronike
Honda je prva razvila generatore s mogućnošću napajanja osjetljive elektronike. Njihova inverterska tehnologija osigurava električnu energiju istovjetne kvalitete poput one koja dolazi iz utičnica u vašem domu. Mogu proizvesti između 1000 i 7000 vata električne energije, što je dovoljno za rad bilo čega, od prijenosnog računala do građevinskih strojeva, i dovoljno za opskrbu obiteljske kuće svom potrebnom energijom.

Kako odabrati pravi agregat?
Kupnja generatora električne energije dugoročna je investicija, zato birajte mudro. Birajte između agregata Honda koji su poznati po izdržljivosti, maloj potrošnji benzina, tihom radu i visokoj kvaliteti električne struje. Pitanje je koliko snažan generator trebate? Dakle, prebrojite uređaje koje generator treba pokretati i zbrojite njihovu potrošnju. Na primjer: hladnjak 600 W, plazma TV 300 W, stolno računalo 300 W, prijenosni klima-uređaj 2500 W… Kad dobijete zbroj, dodajte još oko 30 % jer nijedan benzinski ili dizelski motor ne smije stalno raditi maksimalnom snagom.

Legendarni model Honda EU22i, s vama svugdje
Neki agregati Honda već imaju ikonični status. Među njima je prijenosni inverterski generator EU22i. Zato što je iznimno tih, kompaktan i lagan. Budući da teži samo oko 20 kilograma, može ići s vama bilo kamo: na kampiranje, piknik u prirodi ili ga možete upotrijebiti za rad na terenu. Sa svojom izlaznom snagom od 2200 W možda neće moći istodobno napajati sve uređaje koje želite na nj priključiti, ali Honda ima još jedno originalno rješenje: dva jednaka agregata moguće je spojiti pa se ukupna izlazna snaga može udvostručiti.

Iznimno popularan model EU22i sada je dobio snažnijeg brata, agregat Honda EU32i, koji teži samo 5 kilograma više (26,5 kg), a može podnijeti čak 3200 W maksimalne izlazne snage i njime se može upravljati daljinski, telefonom.

Prije kupnje generatora posavjetujte se s prodavačem
Pri odabiru agregata potrebno je uzeti u obzir mnogo čimbenika, zato prije kupnje dobro razmislite što vam je stvarno potrebno. Honda Power Equipment nudi vrlo širok izbor generatora koji su pogodni za različite potrebe i namjene. Od kompaktnih prijenosnih preko generatora namijenjenih dugotrajnoj kontinuiranoj uporabi, primjerice u građevinarstvu, pa sve do agregata za kuću s prekidačem koji automatski upravlja napajanjem vašeg doma i prema potrebi ga prebacuje s električne mreže na generator.

Posavjetujte se s prodavačem iz mreže zastupnika i trgovaca Honda Power Equipment. Potražite najbližega ovdje.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia