S agregatima Honda spremni ste na sve

Elektrika vedno na dosegu roke

Jeste li kada razmišljali o tome kakav bi život bio bez struje? Srećom, ne morate se bojati najgoreg scenarija – barem dok imate agregat Honda. Još ga nemate? U Honda As Power rado će vam pomoći odabrati onaj pravi za vaše potrebe. 

Kvalitetan agregat je neizostavan
Za vemenskih nepogoda često se dogodi da nekoliko kuća, sela ili čak regija ostane bez struje. To može uzrokovati mnoge neugodnosti, a time i štetu. To možete izbjeći kvalitetnim agregatom koji bi, s obzirom na njegovu korisnost, već danas trebao biti u svakoj kući. Ali koji odabrati?

Među Hondinim agregatima sigurno ćete pronaći pravi za sebe.

Honda agregati poznati su po svojoj izdržljivosti, maloj potrošnji benzina, tihom radu i visokoj kvaliteti električne struje.

Honda je sinonim za kvalitetu
Već ste upoznati s agregatima Honda? Po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i prije svega dugom životnom vijeku poznati su u cijelom svijetu.

Kažu da se agregat Honda kupuje samo jednom u životu. Prvi inverterski generatori iz Honde, koji su proizvedeni prije više od 30 godina, i danas rade besprijekorno. Hondinu kvalitetu preferiraju i profesionalci, poput građevinara i raznih obrtnika, jer su agregati Honda razvijeni za rad u najtežim uvjetima i za pogon najzahtjevnijih uređaja.

Važne su snaga i kvaliteta energije
Za agregate je važna i snaga i kvaliteta električne energije koju proizvode. Oscilacije napona i frekvencije mogu znatno skratiti vijek trajanja uređaja koji su spojeni na agregat.

Honda agregati poznati su po svojoj izdržljivosti, maloj potrošnji benzina, tihom radu i visokoj kvaliteti električne struje. Agregati proizvode visokokvalitetan napon i stabilnu frekvenciju te su sigurni i za napajanje najosjetljivijih uređaja poput osobnih računala, televizora, Hi-Fi-ja itd.

Honda je prva razvila generatore s mogućnošću napajanja osjetljive elektronike. Njihova inverterska tehnologija osigurava električnu energiju jednake ili čak veće kvalitete od one koja dolazi iz utičnica u vašem domu. Mogu proizvesti između 1000 i 7000 vata električne energije, što je dovoljno za rad prijenosnog računala ili građevinskih strojeva pa čak i za opskrbu obiteljske kuće svom potrebnom energijom.

Koji agregat odabrati?
Ovisi o vašim potrebama. Ključno pitanje je za napajanje kojih uređaja ćete upotrebljavati agregat? Prebrojite sve uređaje i zbrojite njihovu potrošnju. Na primjer: hladnjak 600 W, plazma TV 300 W, stolno računalo 300 W, prijenosna klima 2500 W… Kad dobijete zbroj, dodajte oko 30 %, jer nijedan benzinski ili dizelski motor ne bi trebao stalno raditi na najvećoj snazi.

Birajte iz široke Hondine ponude

Honda Power Equipment nudi vrlo široku paletu agregata pogodnih za različite potrebe i namjene.

Možete birati između kompaktnih i prijenosnih agregata, koje možete ponijeti sa sobom na kampiranje. Zatim postoje agregati namijenjeni dugotrajnoj profesionalnoj uporabi, primjerice u građevinarstvu. Za kućno napajanje kupci se najčešće odlučuju za modele agregata serije EG, koji su iznimno ekonomični, pouzdani, tihi i jednostavni za uporabu. Tu je i legendarni model Honda EU22i – prijenosni inverterski generator koji je iznimno tih, kompaktan i lagan (teži nešto više od 20 kilograma), što ga čini izvrsnim suputnikom za kampiranje, piknik ili rad na terenu. Štoviše, možete spojiti i dva jednaka agregata (svaki s izlaznom snagom od 2200 W) kako biste udvostručili ukupni izlaznu snagu. Korisnici su oduševljeni i agregatom Honda EU32i, koji teži nešto više od 26 kilograma i ima čak 3200 vata maksimalne izlazne snage, a njime možete upravljati i na daljinu putem telefona.

O izboru pravog agregata Honda posavjetujte se s prodavačem iz mreže zastopnika i trgovaca AS Power Equipment

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia