Mio Standard motorna kopačica FR260MS

Cijena sa PDV-om
699,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: FR260MS
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Podijelite s drugima:     

Mio Standard Motorna Kopačica FR260 – Učinkovita Obrada Zemlje za Svaki Vrt

 

S ponosom vam predstavljamo Mio Standard kopačica FR260, vašeg pouzdanog partnera za obradu malih i srednje velikih vrtova. S njim će priprema tla i održavanje vašeg vrta biti jednostavnije i kvalitetnije. Ova lagana i okretna freza omogućava da lako održavate uređenost vašeg vrta ili pa pažljivo razmještate redove na većim površinama.

Duboka i precizna obrada tla: FR260 omogućava obradu tla do dubine od 29 cm, što je idealno za sadnju ili sijanje vaših omiljenih biljaka. Preciznom obradom tla osigurat ćete optimalne uvjete za rast i razvoj.

Prilagodljiv i lak za korištenje: Opremljen je s prilagodljivom ručkom koju možete podesiti po visini i bočno. To vam omogućava udoban i jednostavan rad bez pretjeranog umora.

Upotreba na ograničenim površinama: Zahvaljujući reverzibilnom mjenjaču, FR260 izuzetno je jednostavan za korištenje na površinama koje su ograđene ili na drugi način ograničene. Bez problema ćete doseći čak i teže dostupne kutke.

Prilagodljivost s dodacima: Motokultivator možete koristiti s različitim dodacima, poput seta za oplodnju ili seta za uklanjanje mahovine s travnjaka. S ovim dodacima ćete još bolje prilagoditi rad svojim potrebama.

Mio Standard motorna kopačica FR260 je vaš pouzdan partner za vrtni rad. Bez obzira na veličinu vašeg vrta, s ovom frezom ćete postići precizne i kvalitetne rezultate pri obradi tla.

 

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Delovna zmogljivost do 1000 m2
Masa 27 kg
Menjalnik 1/1
Motor B&S 550
Moč motorja 2,3 kW
Največja obdelovalna globina do 29 cm
Največja obdelovalna širina do 60 cm
Prostornina 127 ccm
Tip rezila 4 vrst po 4 nože

Poišči prodajalca

Dobro je znatiHonda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia