Mio Standard motorna kopačica FR480

Cijena sa PDV-om
1.790,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: FR480
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Podijelite s drugima:     

Mio Standard Moto-kopačica FR480 – Snaga i Učinkovitost za Vaš Vrt

 

Mio Standard Moto-kopačica FR480 je vrhunski partner za svakog ljubitelja vrtlarstva koji želi lako obrađivati zemlju i pripremiti površine za sadnju. Kombinacija pouzdanog motora Honda GP160, impresivne snage i praktičnih značajki čini FR480 spremanim za svaki vrtlarski zadatak.

Snaga i Motor: Izuzetno snažan motor Honda GP160 s zapreminom od 163 ccm pruža snagu od 3,4 kW. Taj motor smatra se jednim od najpouzdanijih i najučinkovitijih u svojoj klasi, što omogućava brzu i jednostavnu obradu tla.

Radna Učinkovitost: Mio Standard FR480 je dizajniran za obradu površina do 5.000 četvornih metara, što znači da ćete moći pokriti veliko područje bez nepotrebnog napora.

Dubina i Širina Obrade: Ovaj moto-kopačica može postići maksimalnu dubinu obrade do 20 cm, osiguravajući dovoljno duboku pripremu tla za različite vrtlarske projekte. Također ima maksimalnu širinu obrade do 48 cm, što omogućava brzu i učinkovitu obradu širih površina.

Oštrice: FR480 je opremljen s 6 vrsta oštrica, uključujući 4 noža. Ovaj sustav obrade osigurava preciznu i učinkovitu obradu tla te ravnomjerno raspoređivanje zemlje.

Masa: S masom od 71 kg, FR480 je dovoljno stabilan za obradu tla, istovremeno omogućavajući jednostavno upravljanje i manevriranje po vrtu.

Mio Standard Moto-kopačica FR480 je izvrsna opcija za one koji traže alat koji kombinira snagu, učinkovitost i pouzdanost za obradu tla u svom vrtu. S njim ćete brzo i lako pripremiti tlo za sadnju ili druge vrtlarske projekte te diviti se njegovoj učinkovitosti i izdržljivosti.

 

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Delovna zmogljivost do 5000 m2
Masa 71 kg
Menjalnik 2/1
Motor Honda GP160
Moč motorja 3,4 kW
Največja obdelovalna globina do 20 cm
Največja obdelovalna širina do 48 cm
Prostornina 163 ccm
Tip rezila 6 vrst po 4 nože

Poišči prodajalca

Dobro je znatiHonda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia