Mio Standard mulčer F-550

Cijena sa PDV-om
1.749,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MS-F550
Kategorije: Power Equipment, Uređenje okoliša, Kosilice, Mulčeri i strižne kosilice

Podijelite s drugima:     

Predstavljamo vam Mio Standard mulčer – moćan alat za uređenje vašeg vrta.

 

Prirodna i uređena trava u vašem vrtu pravo je zadovoljstvo za oči, ali za to vam je potrebna odgovarajuća oprema. Predstavljamo vam Mio Standard mulčer – moćan i pouzdan partner za održavanje vašeg vrta u vrhunskom stanju. Snažnim motorom, jednostavnom prilagodljivošću i trajnom konstrukcijom, ovaj mulčer je odličan izbor za sve koji žele lijepo uređeno okruženje kod kuće.

Moćan motor i brzina: Opremljen je s jakim motorom snage do 4,2 kW, što omogućuje učinkovitu obradu vašeg travnjaka. Brzina rada kreće se između 1,8 i 2,4 km/h, što osigurava preciznost i pouzdanost.

Trajna konstrukcija: Kućište od čelika osigurava izdržljivost i dugi vijek trajanja mulčera. Jednostavna uporaba i održavanje omogućavaju dugotrajno učinkovito funkcioniranje.

Učinkovitost i snaga: S jakim motorom, velikim kapacitetom i kvalitetnim sustavom, Mio Standard mulčer se uspješno nosi s različitim vrstama trave i pruža visoku izvedbu.

Visina košnje: Mulčer vam omogućava podešavanje visine košnje u 4 različite razine, od 40 do 120 mm, što vam omogućuje prilagodbu izgleda vašeg travnjaka prema željenim specifikacijama.

Mio Standard je odličan izbor za one koji žele učinkovito obraditi travu i održavati svoj vrt u odličnom stanju, koristeći prednosti za bolju njegu travnjaka.

 

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Hitrost 1,8 - 2,4 km/h
Masa 56 kg
Največja moč 4,2 kW
Ohišje Jekleno
Pogon (naprej/vzvratno) Naprej, 2 prestavi
Prostornina 201 ccm
Prostornina rezervoarja 1 l
Velikost koles (P/Z) (mm) 420 mm
Višina reza (mm) 40 - 120, 4 stopnje
Širina reza (mm) 580

Poišči prodajalca

Dobro je znatiHonda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia