Kopačica Honda nije samo freza

Rad s Honda kopačicom jednostavan je i zadovoljstvo.

Sedamdeset godina inovacija, testiranja, usavršavanja i ponovnih testiranja. Kopačice Honda Ali i s konkurencijom!

Izbjegnite početničke pogreške
Dobro pripremljeno i razrahljeno tlo temelj je za obilan i zdrav prinos. Svaki vrtlar amater to zna. Nažalost, upravo prilikom kupnje prve kopačice mnogi naprave veliku pogrešku i kupe jeftinu frezu koju nađu na akciji u obližnjem vrtnom centru. No nakon nekoliko godina i nakon mnogih popravaka i razočarenja zbog neučinkovitosti, loše upravljivosti i nepouzdanosti odabrane kopačice mnogi donesu promišljeniju odluku – o kupnji nekog od Hondinih modela.

Kopačice Honda dostupne su u različitim veličinama. Možete birati između mikro, kompaktnih i profesionalnih strojeva.

Hondina kopačica jednostavno radi
Diljem svijeta ima mnogo ponosnih vlasnika Hondinih kopačica, starih čak trideset i četrdeset godina, koje još uvijek besprijekorno i pouzdano obavljaju svoje zadaće. Za to postoji jednostavan razlog: izrađeni su iznimno kvalitetno, a pokreću ih legendarni Hondini četverotaktni motori razvijeni za rad u najtežim uvjetima i za pogon najzahtjevnijih uređaja. Honda je svojom kvalitetom i tehnologijom postavila visoke standarde i daleko je ispred konkurencije u proizvodnja kopačica, kosilica, agregata…

Lako upravljive zvijeri
Tlo se jako razlikuje od vrta do vrta. Može biti teško glinasto, ilovasto ili šljunkovito i stjenovito. Zato je Honda stvorila brojne tehnologije koje omogućuju jednostavan rad i osiguravaju izvrsnu kontrolu u različitim uvjetima. Do šest brzina za vožnju naprijed, podesiva radna širina, spojka lijevo i desno, nisko težište… Hondina inovativna rješenja omogućuju vam lako rukovanje i najsnažnijim strojem. Rad s Honda kopačicom jednostavan je i zadovoljstvo.

I susjedi biti oduševljeni
Sve Hondine kopačice pokreću četverotaktni motori, koji su iznimno ekonomični i ekološki prihvatljivi zbog nižih emisija. Budući da su znatno tiše od konkurencije, možemo reći da nisu naporne za uši susjeda. Štede gorivo i imaju veliki okretni moment čak i pri niskim okretajima, tako da s Honda kopačicama možete obrađivati i najzbijenije tlo. A Hondin mehanizam za dekompresiju osigurava lako pokretanje motora svaki put.

Mali i veliki multipraktici
Kopačice Honda dostupne su u različitim veličinama. Možete birati između mikro, kompaktnih i profesionalnih strojeva. Svoj model među njima može pronaći i vrtlar amater koji obrađuje nekoliko manjih gredica i profesionalni vrtlar koji treba snažan stroj za obradu velikih površina. Dostupan je i velik broj priključaka s kojima svaki kopačica Honda može postati višenamjenski stroj. Svojoj kopači možete dodati odstranjivač trave, prozračivač travnjaka, rahljač zemlje, plug ili vadilicu krumpira.

Jamstvo životnog vijeka 25 godina
Honda dosljedno osigurava da su svi sastavni dijelovi njihovih proizvoda najviše kvalitete. Zato jedina može jamčiti životni vijek od 25 godina. To znači da da Honda Power Equipment jamči dostupnost originalnih dijelova za svaki model najmanje 25 godina nakon vaše kupnje.

Želite saznati više?
Kupnja kvalitetne kopačice dugoročna je investicija zato neće biti suvišno da se prije odabira modela posavjetujete i sa stručnjakom, zastupnikom koji će vam pomoći procijeniti vaše potrebe te dodatno objasniti značajke i mogućnosti pojedinih modela. Pronađite najbližeg zastupnika Honda Power Equipment ovdje.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia