Je li kosilica Honda pogodna za moj vrt

Kosilice Honda imaju sve

Naravno, među kosilicama Honda sigurno ćete pronaći nešto prikladno i za svoj vrt! Honda u svom prodajnom programu nudi klasične benzinske, robotske, baterijske i profesionalne modele kosilica. Svi modeli su jednostavni za uporabu, a karakteriziraju ih kvaliteta, snaga i učinkovitost.

Kvalitetne kosilice za svaki travnjak
Bez obzira na veličinu, oblik, nagib ili druge karakteristike vrta, kod Honde ćete pronaći savršenu kosilicu za sebe ili svoj vrt, jer Honda u svojem asortimanu nudi velik broj modela za kućnu i profesionalnu uporabu.

Vlasnicima manjih i srednjih vrtova preporučujemo da biraju između modela Izy, za košnju većih površina namijenjeni su modeli HRX, a kosilice iz linija HRD i HRH namijenjene su profesionalnoj uporabi.

Honda se ponosi tradicijom dugom više od 40 godina u razvoju i proizvodnji benzinskih kosilica, kao i mnogim naprednim tehničkim inovacijama koje omogućuju jednostavan i pouzdani pogon te udobnu, sigurnu i kvalitetnu košnju.

Snažni motori s tihim radom
Benzinske kosilice Honda pokreću novi GCV motori različitih snaga. Pouzdani su, snažni, ekonomični i jednostavni za održavanje te se mogu pohvaliti niskom razinom buke.

Funkcija malčiranja
Gotovo svi modeli Hondinih kosilica imaju ugrađenu i funkciju malčiranja. Riječ je o jedinstvenom sustavu dvaju noževa micro cut za malčiranje, tako da se pokošena trava izreže na vrlo sitne komadiće. Oni se brzo razgrađuju u travi i tako postaju izvrsno prirodno organsko gnojivo za rast trave. Funkcija malčiranja je integrirana, tako da vam nije potreban poseban nastavak za malčiranje kao kod kosilica drugih proizvođača. Malčiranje se može aktivirati ili deaktivirati jednostavnim namještanjem poluge na kosilici.

Robotske kosilice
Izvrsno su rješenje za vaš travnjak, čak i kada niste kod kuće robotske kosilice Miimo Honda koje pomoću pametnog tajmera prate vrijeme i brzinu rasta trave i same izrađuju plan košnje i prilagođavaju ga stvarnom stanju. Imaju senzore koji im pomažu u izbjegavanju prepreka, tako da su potpuno sigurne i u blizini male djece i kućnih ljubimaca. Mogu kositi i površine na kosinama (do 25 stupnjeva). Budući da imaju poseban sustav sa sigurnosnim kodom protiv krađe, možete ih bezbrižno ostaviti da rade svoj posao.

40 godina tradicije i 25 godina garancije

Honda se ponosi tradicijom dugom više od 40 godina u razvoju i proizvodnji benzinskih kosilica, kao i mnogim naprednim tehničkim inovacijama koje omogućuju jednostavan i pouzdani pogon te udobnu, sigurnu i kvalitetnu košnju. U Hondi istinski vjeruju u kvalitetu svojih kosilica, zbog čega vam uz njihovo redovito održavanje i uporabu originalnih rezervnih dijelova osiguravaju jamstvo od čak 25 godina. Trebate li dodatni razlog?

Posjetite nas na Honda Power Equipment i uvjerite se sami. Naši kvalificirani stručnjaci rado će vas savjetovati i odgovoriti na vaša pitanja.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia