Pet razloga zašto odabrati kosilicu Honda

Za svaki vrt i travnjak nađe se prava

Najčešća je pogreška prije kupnje kosilice podcjenjivanje vremena koje trošimo na košnju i održavanje travnjaka. Zato se mnogi odluče za jeftinu kosilicu na akciji jer će biti dobra za njihove potrebe. No ubrzo slijedi razočarenje. Zbog loših materijala kvaliteta košnje je lošija, kosilica se počinje kvariti, servisna podrška je loše organizirana i nije moguće doći do zamjenskih dijelova, zbog nepouzdanosti svaka košnja postane stresna, a kosilica najčešće samo dio stare krame.

Iskustvo s kosilicom Honda znatno je drugačije. Da vidimo zašto.

S Hondom košnja može postati užitak
Više od 40 godina tradicije u razvoju i proizvodnji benzinskih kosilica znači mnoge napredne tehničke inovacije koje omogućuju jednostavno i pouzdano pokretanje te udobnu, sigurnu i kvalitetnu košnju. Od kosilica za male vrtove do modela namijenjenih profesionalcima – sve imaju svoje posebnosti i tehničke značajke, a svima je zajednička posvećenost detaljima, uporaba najboljih materijala i optimizirana funkcionalnost.

Bez obzira na veličinu, oblik, nagib ili druge karakteristike vrta, Honda ima savršenu kosilicu za vas.

Vaš će travnjak biti zeleniji i vitalniji
Honda je razvila jedinstveni sustav s dvjema oštricama Micro Cut za malčiranje. Dvije razmaknute oštrice režu pokošenu travu na vrlo male komadiće. Kosilica ih otpuhuje u travu gdje se brzo razgrađuju. Pokošena trava ne guši travnjak, nego postaje izvrsno prirodno organsko gnojivo za zdrav i vitalan rast trave. Rezultat je ljepši i gušći travnjak kojem će se i susjedi diviti.

Funkcija malčiranja je integrirana, tako da vam nije potreban poseban nastavak za malčiranje kao kod kosilica drugih proizvođača. Malčiranje se može aktivirati ili deaktivirati jednostavnim podešavanjem poluge na kosilici.

Hondini motori jednostavno su bolji i tiši
Benzinske kosilice Honda pokreću novi GCV motori različitih snaga. Pouzdani i snažni motori iznimno se lako pokreću bez obzira na uvjete. Vrlo su tolerantni na goriva niže kvalitete, što je važno posebno nakon dugog razdoblja neuporabe. Njihovo održavanje je jednostavno, a odlikuje ih izrazita učinkovitost i niska razina buke.

Za svaki vrt i travnjak nađe se prava
Bez obzira na veličinu, oblik, nagib ili druge karakteristike vrta, Honda ima savršenu kosilicu za vas. Vlasnici manjih i srednjih vrtova vjerojatno će birati između modela Izy, za košnju većih površina namijenjeni su modeli HRX, a kosilice iz linija HRD i HRH namijenjene su profesionalnoj uporabi. Izbor je doista velik, stoga se prije kupnje posavjetujte s ovlaštenim trgovcem koji će vam rado pomoći pronaći upravo ono što želite i trebate za svoj vrt.

Samo Honda jamči životni vijek od 25 godina
Trajnost raznih Hondinih vrtnih strojeva i agregata već je poslovična. Čak i mnoge kosilice Honda koje bi se već mogle svrstati u oldtajmere, još uvijek savršeno služe svom ponosnom vlasniku. Tajna je u tome što Honda dosljedno upotrebljava samo kvalitetne materijale, bez kompromisa. Ako ćete svoju kosilicu redovito održavati, pratiti razinu ulja, provjeravati stanje noževa i upotrebljavati samo originalne rezervne dijelove, služit će vam besprijekorno dvadeset, trideset ili više godina. To jamči i proizvođač s iznimnim jamstvom životnog vijeka od 25 godina. Time se Honda obvezuje da će originalni rezervni dijelovi za vašu novu kosilicu biti dostupni još najmanje 25 godina nakon vaše kupnje.

Znate li još kojeg proizvođača koji se usuđuje obećati ovako nešto?

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia