Radne značajke bez presedana

Honda već 20 godina proizvodi vodene pumpe

Pumpe za vodu Honda proizvedene su prema najvišim standardima i zahvaljujući mnoštvu visokotehnoloških inovacija mogu se pohvaliti iznimnim radnim značajkama. Njihova jedinstvena prednost je što ih pokreće Hondin motor, svjetski poznat po svojoj nenadmašnoj pouzdanosti, štedljivosti goriva i tihom radu.

Od navodnjavanja vrta i održavanja bazena do teških drenažnih radova
Honda već 20 godina proizvodi vodene pumpe i razvila je velik broj modela koji se mogu pohvaliti iznimnim značajkama. Zahvaljujući brojnim visokotehnološkim inovacijama nadmašuju konkurenciju u svim bitnim značajkama.

Honda dosljedno osigurava da su svi sastavni dijelovi njihovih proizvoda, pa tako i vodenih pumpi, najviše kvalitete. Zato jedina može jamčiti životni vijek od 25 godina.

Kompaktna snaga
Najmanja Hondina pumpa za vodu je model WX10. Teži skromnih 6 kilograma, može podnijeti tlak od 3,7 bara i maksimalni protok vode od 7,2 m3/h, što je više nego dovoljno za navodnjavanje vrta srednje veličine i pumpanje vode na velike udaljenosti. Pumpa WX15 također je vrlo praktična jer teži samo tri kilograma više, a može podnijeti tlak od 4 bara i maksimalni protok vode od iznimnih 16,8 m3/h.

Vodeni topovi
Pumpe za vodu serije Honda WH već su pravi vodeni topovi jer imaju impresivan kapacitet tlaka (do 5 bara) i mogu pumpati vrlo velike količine vode i na vrlo velike udaljenosti. Maksimalni je kapacitet visokotlačne pumpe WH20 čak 27 m3/h.

Strojevi za brzo pumpanje, i za iznimne slučajeve
S druge strane, među najpopularnijim su pumpama Honda protočne pumpe nešto nižeg tlačnog kapaciteta, ali s izrazito velikim protokom; model WB30 ​​može podnijeti čak 66 kubičnih metara vode na sat. To je više nego dovoljno da se bazen srednje veličine isprazni (ili napuni) u sat vremena. Te su pumpe iznimno postojane, otporne na velike čestice prljavštine ili blatnu vodu, a iskazuju se i u hitnim situacijama, kao što su poplavljivanje podruma ili poplave.

Lako održavanje
Velika je prednost svih vodenih pumpi Honda njihova postojana konstrukcija, što znači da podnose velika opterećenja i ne zahtijevaju posebno održavanje. Pumpne komore izrađene su od praktički neuništivog lijevanog željeza, a i rotori su otporni na habanje i oštećenja. Pokreću ih legendarni 4-taktni motori Honda koji osiguravaju čišći, tiši rad i iznimno su štedljivi u potrošnji goriva. Osim redovite provjere ulja, vodene pumpe Honda stoga ne zahtijevaju nikakvo posebno održavanje.

Životni vijek 25 godina

Honda dosljedno osigurava da su svi sastavni dijelovi njihovih proizvoda, pa tako i vodenih pumpi, najviše kvalitete. Zato jedina može jamčiti životni vijek od 25 godina. To znači da Honda Power Equipment jamči dostupnost originalnih dijelova za svaki model najmanje 25 godina nakon vaše kupnje.

Želite li saznati više o pumpama za vodu Honda? Posavjetujte se s prodavačem iz mreže zastupnika i trgovaca Honda Power Equipment. Potražite najbližega ovdje.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia