Vlastiti generator – vaš najbolji plan B

Legendarna kvaliteta poznata u cijelom svijetu

Kvalitetan agregat najbolje je osiguranje od posljedica i štete koja može nastati nestankom električne energije.

Nabavite neovisni izvor električne energije
Naš život pokreće električna energija. Trebamo je gotovo na svakom koraku. Iako smo navikli da je uvijek imamo u dovoljnim količinama, sada je vrijeme kad moramo razmisliti o planu B, odnosno kupnji agregata koji će nam omogućiti normalan život i rad i u slučaju poremećene opskrbe. Ali koji agregat odabrati?

Pri odabiru agregata nije važna samo njegova snaga, nego i koliko kvalitetnu električnu energiju proizvodi.

Kupnja agregata dugoročna je investicija, zato odaberite Hondu
Jednostavan je razlog zbog kojeg možete vidjeti mnoge vrlo stare Hondine strojeve koji su još u uporabi. Proizvedeni su visokokvalitetno i imaju najdulji vijek trajanja. To se bez oklijevanja može reći za agregate Honda. Razvijeni su za rad u najtežim uvjetima i pogon najzahtjevnijih uređaja. Honda je svojom kvalitetom i tehnologijom postavila visoke standarde i daleko je ispred konkurencije u proizvodnji agregata.

Nije svaka struja dovoljno dobra
Pri odabiru agregata nije važna samo njegova snaga, nego i koliko kvalitetnu električnu energiju proizvodi. Oscilacije napona i frekvencije mogu znatno skratiti vijek trajanja uređaja koji su spojeni na agregat. Svi kućanski uređaji koje upotrebljavamo također su vrlo osjetljivi na kvalitetu električne energije. Zato je Honda razvila agregate koji proizvode kvalitetan napon i stabilnu frekvenciju; robusnu snagu koja je sigurna i za najosjetljivije uređaje, kao što su osobna računala, televizori, Hi-Fi itd.

Tihi, ekonomični i pouzdani
Honda Power Equipment nudi vrlo širok raspon agregata pogodnih za najrazličitije potrebe i namjene: od kompaktnih prijenosnih koje možete ponijeti sa sobom na kampiranje do generatora namijenjenih dugotrajnoj profesionalnoj uporabi, na primjer u građevinarstvu. Za kućno napajanje kupci se najčešće odlučuju za modele agregata iz serije EG koji su iznimno štedljivi, tihi, pouzdani i jednostavni za uporabu.

Stvoreni za dugotrajan rad
Hondini agregati iz serije EG rade u zahtjevnim uvjetima i pružaju pouzdan izvor kvalitetne električne energije kad god vam je potrebna. Razvijeni su imajući na umu profesionalne korisnike, ali zbog jednostavnosti upotrebe i većeg spremnika goriva koji omogućuje kontinuirani rad do 12 sati dobro funkcioniraju i kao rezervni izvor električne energije za napajanje doma.

Pouzdana snaga i čista energija za vaš dom
Agregate iz serije EG pokreću iznimno stabilni i štedljivi motori GX najnovije generacije, a opremljeni su D-AVR sustavom digitalne regulacije napona (Digital Automatic Voltic Regulator). Taj sustav uz pomoć mikroračunala iznimno precizno regulira izlazni napon. Dostupni su modeli s maksimalnom snagom od 3600, 4500 i 5500 vata, no prije nego što odaberete svoj, posavjetujte se sa stručnjakom koji će vam pomoći procijeniti koliko vam je snažan agregat potreban.

Pronađite najbližeg stručnjaka, zastupnika za Honda Power Equipment ovdje.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia