Mio Standard motorni trimer BK45ED

Cijena sa PDV-om
549,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MSBK45ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Podijelite s drugima:     

Mio standard motorni trimer – za savršeno organizirano okruženje

 

S ponosom predstavljamo motorni trimer Mio Standard, koja spaja robusnost, performanse i udobnost za vrhunsko njegovane površine. Ovaj model je pravi suputnik za učinkovito i ugodno održavanje vašeg okoliša.

Izvrsno ime za kvalitetu: Odabirom Mio Standarda, odabirete iznimnu kvalitetu. Marka je poznata po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti i popularna je među onima koji traže vrhunska rješenja za uređenje okoliša.

Snažni Kawasaki motor za pouzdan rad: S KAWASAKI 2T motorom, koji razvija 1,5 kW snage, lako ćete kositi i oblikovati svoje površine. Ovaj snažan motor osigurava stalne performanse i optimalnu učinkovitost.

Lagan i jednostavan za korištenje: s neto težinom od 9,0 kg, komad je jednostavan za rukovanje i prikladan čak i za dulji rad. Lagani dizajn olakšava manevriranje i istovremeno smanjuje umor.

Udobna oprema za dugotrajan rad: isporučeni dvostruki udobni pojas za nošenje osigurava udobno nošenje kose, čak i tijekom dugog rada. To vam omogućuje da budete produktivniji i udobniji.

Inovativna glava Tap&Go EASY LOAD: Opremljena glavom Tap&Go EASY LOAD, ova kosilica omogućuje brzu i jednostavnu promjenu niti tijekom rada. To vam omogućuje kontinuirani rad bez prekida.

Optimalan kapacitet spremnika za kontinuirani rad: S volumenom spremnika od 0,8 l, kosilica će raditi kontinuirano dugo vremena, jer nema potrebe za čestim punjenjem goriva.

Dvostruka ručka za dodatnu kontrolu: S dvostrukom ručkom imat ćete bolju kontrolu i stabilnost u korištenju. To vam omogućuje točnije i učinkovitije uređivanje.

Visoko učinkovito rezanje za različite potrebe: S pričvršćenom oštricom od 3Z čelika, oštrica će rezati i oblikovati različite vrste površina i biljaka.

Motorni trimer Mio Standard vaš je pouzdan partner za kvalitetno uredan okoliš. Bez obzira na složenost zadatka, ovaj motorni trimer kosit će s preciznošću i omogućiti vam uživanje u besprijekorno njegovanim površinama.

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Motor KAWASAKI - 2T
Moč motorja 1,5 kW
Neto masa 9,0 kg
Oprema dvojni nosilni komfortni pas
Prostornina 44,8 ccm
Prostornina rezervoarja 0,8 l
Ročaj Dvojni
Tip rezila 3Z jekleno

Poišči prodajalca

Dobro je znatiHonda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia