Mio Standard motorni trimer BK45ED

Nije na lageru
Cijena sa PDV-om
549,00 € 449,00 € (-18%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MSBK45ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Podijelite s drugima:     

Mio standard motorni trimer – za savršeno organizirano okruženje

S ponosom predstavljamo motorni trimer Mio Standard, koja spaja robusnost, performanse i udobnost za vrhunsko njegovane površine. Ovaj model je pravi suputnik za učinkovito i ugodno održavanje vašeg okoliša.

Izvrsno ime za kvalitetu: Odabirom Mio Standarda, odabirete iznimnu kvalitetu. Marka je poznata po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti i popularna je među onima koji traže vrhunska rješenja za uređenje okoliša.

Snažni Kawasaki motor za pouzdan rad: S KAWASAKI 2T motorom, koji razvija 1,5 kW snage, lako čete kositi i oblikovati svoje površine. Ovaj snažan motor osigurava stalne performanse i optimalnu učinkovitost.

Lagan i jednostavan za korištenje: s neto težinom od 9,0 kg, komad je jednostavan za rukovanje i prikladan čak i za dulji rad. Lagani dizajn olakšava manevriranje i istovremeno smanjuje umor.

Udobna oprema za dugotrajan rad: isporučeni dvostruki udobni pojas za nošenje osigurava udobno nošenje kose, čak i tijekom dugog rada. To vam omogučuje da budete produktivniji i udobniji.

Inovativna glava Tap&Go EASY LOAD: Opremljena glavom Tap&Go EASY LOAD, ova kosilica omogučuje brzu i jednostavnu promjenu niti tijekom rada. To vam omogučuje kontinuirani rad bez prekida.

Optimalan kapacitet spremnika za kontinuirani rad: S volumenom spremnika od 0,8 l, kosilica če raditi kontinuirano dugo vremena, jer nema potrebe za čestim punjenjem goriva.

Dvostruka ručka za dodatnu kontrolu: S dvostrukom ručkom imat čete bolju kontrolu i stabilnost u korištenju. To vam omogučuje točnije i učinkovitije uređivanje.

Visoko učinkovito rezanje za različite potrebe: S pričvrščenom oštricom od 3Z čelika, oštrica če rezati i oblikovati različite vrste površina i biljaka.

Motorni trimer Mio Standard vaš je pouzdan partner za kvalitetno uredan okoliš. Bez obzira na složenost zadatka, ovaj motorni trimer kosit če s preciznošču i omogučiti vam uživanje u besprijekorno njegovanim površinama.

Lastnosti izdelka

MarkaMio Standard
MotorKAWASAKI-2T
Snaga motora1,5 kW
Masa9,0 kg
Opremadvostruki udobni pojas za nošenje
Volumen44,8 ccm
volumen spremnika0,8l
Ručkadvostruka
Vrsta oštrice3Z čelična

Poišči prodajalca

Dobro je znatiPodobni izdelki

Honda transporter HP500
Na lageru5.790,00 € 5.290,00 € (-9%)
Honda robot kosilica HRM40 LIVE
Na lageru1.564,00 € 1.164,00 € (-26%)
Honda robot kosilica HRM 310
Na lageru2.572,00 € 1.772,00 € (-31%)
Honda robot kosilica HRM 520
Na lageru2.929,00 € 2.129,00 € (-27%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia