Honda vrtni traktor HF 2417 HME

Na lageru
Cijena sa PDV-om
7.375,00 € 6.370,00 € (-14%)
Marka: Honda
Šifra artikla: HF2417K5HME
Kategorije: vrtni traktori, Uređenje okoliša, Kosilice

Podijelite s drugima:     

Honda traktorske kosilice su napredni i izdržljivi alati za košnju i uzgoj i učinak i zadovoljstvo. Idealno za velike zelene površine, parkove i sportske terene

Ove su kosilice dizajnirane za najbolju moguču izvedbu, bez obzira na vrstu trave koju kosite. Precizno pokose svako zelenilo i ne ostavljaju tragove nema neposječenih ostataka. Opremljeni Honda motorom, nikada vas neče iznevjeriti i motor če uvijek raditi glatko. Traktorske kosilice

Premium nudi tri dodatne značajke: sakupljanje trave ili lišča, deflektor za usmjeravanje izbacivanja i jednostavno malčiranje. Kako biste imali što savršeniji veliki travnjak, opremili smo traktorske kosilice sa večom širinom košnje, udobnim sjedalom i drugom opremom koja osigurava izvrsnu učinkovitost. V-twin motori osiguravaju besprijekorne i pouzdane performanse. Noževe uključujete jednostavnim pritiskom na gumb, a hidrostatski prijenos osigurava savršeno košenje velikih zelenila i ne oduzima vam previše vremena.

Optiflow

Ventilator ispod poklopca rezača poboljšava protok zraka između rezača i vreče za travu. Ovo značajno poboljšava skupljanje pokošene trave u vreču. Ključ učinkovite košnje je snažan i pravilno usmjeren protok zraka. Honda Optiflow je sustav koji kombinira snažno i nisko usisavanje turbulentno strujanje zraka. Ova kombinacija pomaže u održavanju snage dok motor radi, smanjuje buku i nakupljanje pokošena trava. Ventilator koji je ugrađen na rezni dio uvlači zrak iznad motora čime se omogučuje hlađenje motora, a time i daje više snage.

Poboljšani usis zraka

Normalni dio za rezanje opčenito je zatvoren i ograničen, ali kod Honde smo otkrili da može uhvatiti više zraka ako se ostavi otvoren. Stoga smo dodali više otvora na vrh rezača radi i povečao dovod zraka.

Bacanje trave

Za poboljšano izbacivanje trave, razvili smo posebno korito za izbacivanje stožastog oblika. Zbog svog posebnog oblika, trava se u njemu ne začepljuje, več besprijekorno nastavlja svoj put vrečica.

Ubrzanje

Dva ventilatora, svaki pričvrščen na jednu lopaticu, uvlače zrak kroz ventilacijske otvore. Ovo ubrzava dovod zraka nakon kanala usmjeriti ventilatore i otpuhati pokošenu travu u vreču.

Vreča za travu

što je torba veča, dopušta više zraka. Dizajn torbe u flamenco stilu največa je torba za travu na tržištu, koja pruža maksimalnu pohranu količina pokošene trave.

Versamowâ„¢ promjenjivi sustav malčiranja

S jednom polugom, Hondin Versamow sustav če ili skupiti pokošenu travu u vreču ili je samljeti do konačnog stanja i baca se natrag na travnjak kao prirodno gnojivo Za najbolje rezultate malčiranja, pokošena trava trebala bi biti dovoljna mali kako bi dosegli korijen biljke i smanjili stvaranje stabljike. Količinu komada pokošene trave potrebno je prilagoditi tako da izbjegavamo nakupljanje odbačenih komadiča, jer previše nakupljenih ostataka trave guši vlati trave (žute) i izaziva sušenje trave. Jednim pritiskom na polugu možete kontrolirati količinu sakupljene trave u vrečici i tako izbječi prekomjernu količinu odložene trave. Ako vam je trava previsoka jer niste stigli kositi, otvorite prozor do kraja i počnite kositi visoku travu, visoka se trava može skupiti u vreči.

Profesionalni motor

Svi Honda motori opremljeni su OHV (ventil iznad glave) i imaju čahuru cilindra od nehrđajučeg čelika, vodeči ležaj montiran na osovini, visoke performanse filter zraka i čelični poklopac ventilatora.

Honda motor

Kao pionir u proizvodnji 4-taktnih i V-twin motora, Honda je vodeči svjetski proizvođač motora u svojoj klasi. Pouzdanost i izvanredna učinkovitost naših motora su legendarni i vjeruju im pojedinci, profesionalci i industrijska tržišta.

Zato naša moderna kosilica sadrži:

• Nosila za jednostavno pokretanje i ponovno pokretanje.

• Najniža potrošnja i najniža razina emisija u usporedbi s kosilicama drugih proizvođača.

Naši profesionalni OHV motori posebno su razvijeni za teške uvjete rada i imaju rukavce od lijevanog željeza, nosač osovine, filtar za zrak velikog kapaciteta i čelični poklopac ventilatora.

Sinkronizirani rad oštrice

Obje oštrice sinkrono pokrivaju područje rezanja, što doprinosi preciznoj košnji i sprječava okretanje dijelova travnjaka odsutan. Postoje dvije vrste rezača: prvi sadrži asinkronu oštricu, a drugi sinkronu oštricu. Asinkroni rezači sadrže dvije asinkrone oštrice koje su lagano udaljeni jedan od drugoga. Sinkroni rezači sastoje se od dvije oštrice koje su sinkronizirane remenom koji održava kut od 90 stupnjeva. Prednost sinkronizirani rezač ima sposobnost kontinuiranog rada, što omogučuje kosilici da kosi čak i dok se okreče, a istovremeno omogučuje bolji protok zraka ispod reznog dijela, što znači da vreča skuplja svu pokošenu travu i smanjuje se mogučnost začepljenja ulaza u vreču.

Lastnosti izdelka

Znamka HONDA
Model HF2417K5HME
Širina košenja 102 cm
Tip noža Dva noža, asinhrona
Aktivacija noža Opcijski, Roto-stop® – Elektromagnetni
Mogučnosti košenja V koš, malčiranje
Malčiranje Versamow® – Serijsko
Tip pogona Hydrostat®
Brzina pogona 0,0 – 8,2 km/h
Podešavanje visine košenja 7 pozicija ; 30-90 mm
Koš za travu 300 litara
Marka / Model Honda GCV 530
Snaga motora (kW) 9.7
Obrtaji motora 2800 obr./min.
Cilindri 2
Štarter Električni
Gorivo Bencin
Ubrizgavanje goriva Razplinjač
Paljenje Tranzistorski
EU emisijske norme EURO 5 (Stage V)
Hlađenje Zračno
Zapremina 530 cm³
Potrošnja goriva ; 75% opterečenje 5,4 l/h
Razina buke 100 dB(A) – 7m
Dimenzije (D x Š x V) 246 x 1060 x 112 cm
Masa 238 kg

Poišči prodajalca

Dobro je znatiPodobni izdelki

Honda vrtni traktor HF 2317 HME
Na lageru6.603,00 € 5.850,00 € (-11%)
Honda vrtni traktor HF 2625 HME
Na lageru8.698,00 € 7.690,00 € (-12%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia