Honda čistač snijega HSS 1380ET

Nije na lageru
Cijena sa PDV-om
6.590,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: HSS1380AET
Kategorije: Čišćenje snijega, Freze za snijeg

Podijelite s drugima:     

Honda Snježna Freza: Učinkovito Upravljanje Zimskim Snijegom

Zimska sezona zahtijeva pripravnost i pouzdane alatke za upravljanje obilnim snijegom. Honda Snježna Freza je vaš odgovor na izazove koje donosi snijeg, budući da kombinira snagu, sposobnost i praktičnost za učinkovito uklanjanje snijega s vaših staza i površina.

Moćan Motor za Besprijekoran Rad: Sa srcem u obliku motora GX390, nudi izvanrednu snagu od 8,7 kW pri 3600 okretaja u minuti. Ovaj motor je dizajniran za izdržljivost i pouzdanost, omogućujući učinkovito funkcioniranje čak i u najizazovnijim zimskim uvjetima.

Precizan Mjenjač za Potpunu Kontrolu: Hidrostatički mjenjač omogućava precizno prilagođavanje brzine kretanja freze. Time ćete imati potpunu kontrolu tokom rada, što doprinosi preciznom i ravnomjernom uklanjanju snijega.

Upravljanje Velikim Količinama Snijega: S kapacitetom frezanja od 75 tona snijega na sat, lako se nosi i s većim količinama snijega. Mogućnost izbacivanja snijega do 17 metara omogućava da snijeg uklonite dalje od površine, što doprinosi čišćenju vašeg okoliša.

Praktična Uporaba i Jednostavan Ručni Start: Usavršeni ručni starter omogućava brz i pouzdan start freze, čak i u hladnim zimskim uvjetima. To olakšava početak rada i doprinosi glatkom toku posla.

Optimalna Veličina i Dimenzije: S širinom frezanja od 81 cm i visinom od 55 cm, Hondina Snježna Freza postiže optimalnu ravnotežu između učinkovitosti i okretnosti. S kompaktnim dimenzijama (148,5 x 83,5 x 110,5 cm), omogućava lako manevriranje čak i na ograničenim prostorima.

Bez obzira da li se radi o vašem prilazu, trotoaru ili većim površinama, ova freza je pouzdan i moćan partner za učinkovito upravljanje zimskim snijegom. S funkcijama kao što su moćan motor, precizan mjenjač i sposobnost upravljanja velikim količinama snijega, spremna je za sve izazove zime.

Lastnosti izdelka

Dimenzije (D x Š x V) 148,5 x 83,5 x 110,5 cm
Duljina bacanja do 17 m
Kapacitet mljevenja 75 t/h
Težina 125 kg
motor GX390
Snaga motora 8,7 kW – 3600/min
Zapremina spremnika 5,7 l
Mjenjač Hydrostat
Visina rezanja 55 cm
Širina frezanja 81 cm
Starter Ručni

Poišči prodajalca

Dobro je znati
Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia