Honda motorni trimer UMK 450 X

Na lageru
Cijena sa PDV-om
1.048,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: UMK450EXEET
Kategorije: Profesionalni trimeri, Uređenje okoliša, Motorni trimeri

Podijelite s drugima:     

Honda profesionalni motorni trimer UMK 450 XE ET – za savršen rad u vrtu i na travnjacima

Tražite li savršenu kombinaciju snage, udobnosti i performansi za profesionalno uređenje vašeg vrta ili travnjaka? Predstavljamo vam Honda profesionalni motorni trimer UMK 450 XE ET opremljen svim potrebnim funkcijama za održavanje visokokvalitetnih površina.

Eksplozivna snaga i pouzdanost: Hondin motor od 50cc nudi eksplozivno ubrzanje i veliki okretni moment, osiguravajući dosljedne performanse čak i u najtežim uvjetima. Bez obzira na izazove terena, ručat ćete s dosljednom učinkovitošću.

Dvostruka ručka za udoban rad: uključena dvostruka ručka osigurava udoban rad i veću stabilnost tijekom rada. To vam daje bolju kontrolu i manje umora.

Udoban rameni pojas za manje opterećenja: Za još veću udobnost uključen je udoban rameni pojas koji smanjuje opterećenje tijekom rada. To će vam omogućiti da radite dulje i učinkovitije.

Višenamjenska oprema za različite zadatke: Kosilica je opremljena navojnom glavom za precizno podrezivanje i nožem za travu za veće površine. To vam daje fleksibilnost ovisno o vrsti posla.

Visoko učinkovit motor za profesionalnu upotrebu: S 4-taktnim, OHC GX50 motorom koji razvija 1,47 kW pri 7000 o/min, kosilica je spremna za sve zahtjevne radne zadatke.

Anti vibracijski prijenos za bolje radno iskustvo: Honda UMK 450 XE ET opremljena je anti vibracijskim prijenosom koji smanjuje vibracije tijekom rada, što omogućuje ugodniji i manje naporan rad.

Honda UMK 450 XE ET vaše je pouzdano rješenje za profesionalne radove u vašem vrtu ili travnjaku. Bez obzira na složenost zadatka, ova motorna kosilica kosit će s preciznošću i omogućiti postizanje visokih standarda urednosti.

Lastnosti izdelka

Znamka HONDA
Model UMK450EXEET
Tip drškeU - bicikl ručka
Tip reznog alataNajlonska nit + 3-kraki nož
Prijenos snage Centrifugalna sklopka + osovina
OpremaZaštitna naočala, alat, uprtač
ModelMikro 4-takt, GX50
Snaga motora 1,5
Obrtaji motora7000 obr./min.
Cilindri4-taktni, OHV, 1 valjni
ŠtarterRučni
GorivoBencin
Ubrizgavanje gorivaRazplinjač
Paljenje Tranzistorski
EU emisijske normeEURO 5 (Stage V)
HlađenjeZračno
Zapremina50 cm³
Potrošnja goriva ; 75% opterečenje0,63 litrov
Kapacitet spremnika za gorivo0,6 l/h
Avtonomija; 75% opterečenje1 h
Razina buke90 dB(A) - 7m
Dimenzije (D x Š x V)187 x 67 x 52 cm
Masa9,4 kg

Poišči prodajalca

Dobro je znati
Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia