Mio Standard motorna kopačica F150

Na lageru
Cijena sa PDV-om
499,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: F150
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Podijelite s drugima:     

Mio Standard moto-kopačica – pouzdani alat za obradu vašeg vrta.

Mio Standard kopačica je vaš vjerni partner u pripremi vašeg vrta za novu sezonu rasta. S Mio Standard brandom koji je već dugo poznat po pouzdanosti i kvaliteti, ovaj motokultivator donosi snagu i učinkovitost koja vam je potrebna za obradu vaše zemlje.

Snaga motora i radna učinkovitost: S motorom R80 koji posjeduje 1,4 kW snage, Mio Standard se nosi s bilo kojim zadatkom. Njegova radna sposobnost doseže do 100 četvornih metara, što ga čini idealnim za uređivanje manjih i srednje velikih vrtova.

Dubina i širina obrade: Kopačica se ponosi s maksimalnom dubinom obrade do 24 cm i maksimalnom širinom obrade do 52 cm, omogućavajući brzu i temeljitu obradu vaše zemlje.

Raznolikost noževa: S 6 vrsta noževa, svaki s 4 oštrice, omogućava učinkovitu obradu zemlje i miješanje organskih tvari za optimalan rast vaših biljaka.

Jednostavna uporaba i prenos: Opremljen je s mjenjačem 1/0, što olakšava njegovu uporabu, bez obzira na iskustvo. S kompaktnom težinom od 27 kg, istovremeno je dovoljno lak i prenosiv da ga lako premještate po vrtu.

Mio Standard moto-kopačica vam omogućava, da svoj vrt pripremite na najbolji mogući način, tako da će vaša biljna priroda moći procvjetati u svojoj punoj ljepoti.

Lastnosti izdelka

MarkaMio Standard
Radni kapacitetDo 100 m2
Težina27 kg
Mjenjač naprijed/natrag1/0
MotorR80
Snaga motora1,4 kW
Max dubina obradedo 24 cm
Max širina obradedo 52 cm
Volumen79 ccm
Tip oštrice6 reda po 4 noža

Poišči prodajalca

Dobro je znati
Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia