Mio Standard rotaciona kosilica DS521

Nije na lageru
Cijena sa PDV-om
1.890,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: DS521
Kategorije: Uređenje okoliša, Kosilice, Mulčeri i strižne kosilice

Podijelite s drugima:     

Mio standard rotaciona kosilica DS-521 – za savršenu košnju na svim površinama

Mio standardna rotaciona kosilica DS-521 pouzdan je suputnik za postizanje savršene košnje na različitim vrstama terena. Sa svojim izuzetno uravnoteženim radom na ravnim i strmijim površinama, nezamjenjiv je alat za uredan okoliš.

Čvrst okvir i učinkovito rezanje: Kosilica DS-521 opremljena je robusnim okvirom i asimetričnim crvenim poklopcem daske za rezanje od HDG lima. Ovaj inovativni dizajn omogućuje precizno usmjeravanje pokošene trave i njezino ravnomjerno postavljanje u redove. Osim toga, osigurava maksimalnu sigurnost operatera tijekom rada.

Precizan i pouzdan rad: Rezna ploča s četiri točke osigurava precizno rezanje, dok čvrsti čelični branik štiti držače oštrica. Otpor noževa T-Bar povećava otpor reznog bubnja i tako produljuje njegov vijek trajanja. To vam omogućuje dugotrajan i pouzdan rad, bez obzira na zahtjevnost terena.

Udobnost i prilagodljivost: Kosilica DS-521 opremljena je ergonomski dizajniranim ručkama koje smanjuju pritisak na ruke i ručkama sa zračnim komorama kako bi se uklonile mikrovibracije. Podesivi upravljač u šest različitih položaja omogućuje udoban rad bez sudara s preprekama.

Snažan motor i široka pokrivenost: S promišljeno dizajniranim Honda GCV170 motorom i četiri noža, kosilica DS-521 spremna je za izazove košnje površina do 12.000 m². Brzina od 2,0 km/h i širina rezanja od 58,5 mm omogućuju učinkovit rad, dok visina rezanja od 4 cm osigurava izvrsne rezultate.

Mio Standard rotaciona kosilica DS-521 omogućuje jednostavnu, preciznu i pouzdanu košnju na različitim terenima. Njegov kapacitet, sigurnosne značajke i udoban rad uvjerit će vas da je pravi izbor za uređenje vašeg okoliša.

Lastnosti izdelka

Brzina2,0 km/h
masa 58 kg
MotorVari XP200A
Ručkapodesivna po visini
Vrsta oštrice4 oštrice
Širina reza (mm)585

Poišči prodajalca

Dobro je znati
Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Croatia